Lekker creatief en actief bezig zijn? In ons centrum gaan we voor alle kids en jongeren uit Ede en omgeving aan de slag met verschillende vormen van cultuur. Dit allemaal om jou nieuwe dingen te leren maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten met wie je dit wel eens samen zou gaan kunnen doen. Hoe tof is dat?

Alle workshops worden begeleid door professionals en kunnen jou precies vertellen wat je kan doen om beter te worden en meer te leren. Uiteindelijk mag je zelf ook bij ons les komen geven als je dat leuk vindt.

Deze workshops kunnen ook op locatie gegeven worden of als privé les aangeboden worden (bedrijfsuitjes bijvoorbeeld). Neem vooral contact met ons op voor meer informatie bij vragen.

Graffiti

Vind jij al die graffiti en street art kunstwerken op straat ook zo vet en wil je dit ook eens proberen? Doe dan mee aan onze workshops of vraag er een aan voor bijvoorbeeld op een verjaardag.

Tijdens de graffiti workshops leer jij de ins- en outs over het graffiti spuiten. Hoe moet je een vlak egaal een kleur krijgen? Hoe kan ik het best mijn naam schrijven? Welke kleurencombinaties zijn gaaf?

Onder begeleiding van een professional, een gave graffiti piece zetten. Je zou ook in plaats van een muur een grote plaat kunnen bespuiten, zodat je deze mee kan nemen en misschien staat ie wel heel leuk op je werkplek of in je huiskamer!

De minimum leeftijd van deze workshops is zeven jaar en wordt gegeven aan groepen met minimaal 5 personen.

DJ les

Wil je een DJ workshop of echt een hele cursus, dat kan bij ons. In onze zalen heb je voldoende plek om helemaal uit je dak te gaan.

Onder begeleiding van professionele DJ’s leer je alles over de geschiedenis, de technieken en ook het maken van je eigen platen. Ook leer je hoe verschillende muziekstijlen heten en wat het verschil is. Al het materiaal staat klaar en je hoeft zelf dus niks mee te nemen.

De minimum leeftijd van deze workshops is 8 jaar en wordt gegeven aan groepen met minimaal 5 personen.
Binnenkort zijn er meer workshops beschikbaar...

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00 - 16:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Het Poppodium Ede is nog niet dagelijks geopend. Op dit moment werken we achter de schermen keihard aan de verbouwing. Houd onze website en social media in de gaten om bij te houden wanneer wij open gaan!
Cafetaria / Bar
Binnenkort is er meer informatie beschikbaar!
Terras / Buitenpodium
Binnenkort is er meer informatie beschikbaar!
Meer informatie volgt binnenkort!
Het ‘Centrum voor Popcultuur’ vind je in hartje Ede Centrum aan het Kuiperplein (nr.31). Op 5 minuten loopafstand van station Ede Centrum en met voldoende parkeerplek voor de deur is het goed bereikbaar. Parkeren is gratis na 18:00 uur in de avond, op zondag en tijdens feestdagen.
P: Kuiperplein, Ede
ma-za 07:00-18:00: € 1,76 /u
Maximaal dagtarief: € 4,00
Vanaf Station Ede/Wageningen
Bus 2: Richting Veldhuizen via Centrum
Bus 107: Richting Putten
Bus 108: Richting Apeldoorn
- Uitstappen bij Doelenstraat, Ede
- Lopen over de Arhemseweg en het spoor oversteken
- Rechtsaf op Telefoonweg daarna eerste rechtsaf Kuiperplein
Vanaf Station Ede/Wageningen
Bus 5: Richting Station De Klomp
- Uitstappen bij Station Ede Centrum
- Lopen langs de Telefoonweg richting de grote parkeerplaats; Kuiperplein
Vanaf Station Ede/Wageningen
Valleilijn Stoptrein: Richting Amersfoort
- Uitstappen bij Station Ede Centrum
- Lopen langs de Telefoonweg richting de grote parkeerplaats; Kuiperplein
In Ede Centrum vind je twee hotels op loopafstand van ons, namelijk:
- Hotel de Bosrand
- Hotel de Paasberg

Ook vind je kamers in Ede via Airbnb