Capaciteit

Grote zaal: 300 personen
Kleine zaal: 100 personen

Festivals: voor de deur ligt het Kuiperplein welke plek biedt voor duizenden bezoekers. Evenementen zoals de Heideweek vinden hier plaats sinds de zomer 2017.

Zaalverhuur

Hoewel onze locatie bekend staat als een ‘Poppodium’, is onze locatie veelzijdig. Zo biedt deze ruimte en faciliteiten voor evenementen, activiteiten en meer.

Beide zalen hebben beschikking over een geluids- en lichtinstallatie, DJ- en band apparatuur (backline), beamers en meer. De ruimtes zijn vooral ingericht voor culturele evenementen maar ook voor zakelijke verhuur, feestzaal, verjaardagen, recepties, vergaderingen en meer. Ook hebben wij een productieteam in huis die graag meedenkt met jouw wensen en vragen! Van bands en DJ’s programmeren tot de techniek, horeca en meer.

Verhuur prijs is op aanvraag. Eigen drank schenken is niet mogelijk. Meer informatie kun je aanvragen via het contactformulier.

Oefenruimtes (bands, artiesten en DJ’s)

Bands en artiesten uit de regio kunnen terecht in onze twee oefenruimtes om te reperteren / oefenen. Deze ruimtes zijn geïsoleerd, verwarmd in de winter en geschikt voor bands tot vijf personen.

De verhuur is mogelijk in verschillende dagdelen en op elke dag van de week. In beide ruimtes is een volledige backline en PA set aanwezig, je hoeft dus alleen je instrument mee te nemen om te beginnen.

Je kunt ons mailen om een afspraak te maken en om te komen kijken naar de oefenruimte. In het eerste kwartaal van 2018 zullen we een reserveringssysteem lanceren op onze website.

Backline

Voor bands en evenementen organisatoren is het mogelijk om onze backline te huren. Deze backline bevat een 4 delig Pearl drumstel, Hartke baskabinet en top, en 2x Marshall kabinet en top.

PA-Set (geluidsset)

We verhuren volledige PA sets voor optredens tot 300 man. Voor grotere producties neem contact op met ons team voor meer informatie. Deze geluidsset bevat speakers, monitors, DJ gear, mixers, statieven, DI’s, microfoons en meer. Vraag gerust meer informatie aan.

DJ Set

We verhuren complete DJ sets voor dance events en meer. We verhuren Pioneer CDJ 1000 MK3 set (CD), Pioneer CDJ 2000 set (CD & USB), DJM 800 Mixer, Technics SL1200 set (vinyl).

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00 - 16:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Het Poppodium Ede is nog niet dagelijks geopend. Op dit moment werken we achter de schermen keihard aan de verbouwing. Houd onze website en social media in de gaten om bij te houden wanneer wij open gaan!
Cafetaria / Bar
Binnenkort is er meer informatie beschikbaar!
Terras / Buitenpodium
Binnenkort is er meer informatie beschikbaar!
Meer informatie volgt binnenkort!
Het ‘Centrum voor Popcultuur’ vind je in hartje Ede Centrum aan het Kuiperplein (nr.31). Op 5 minuten loopafstand van station Ede Centrum en met voldoende parkeerplek voor de deur is het goed bereikbaar. Parkeren is gratis na 18:00 uur in de avond, op zondag en tijdens feestdagen.
P: Kuiperplein, Ede
ma-za 07:00-18:00: € 1,76 /u
Maximaal dagtarief: € 4,00
Vanaf Station Ede/Wageningen
Bus 2: Richting Veldhuizen via Centrum
Bus 107: Richting Putten
Bus 108: Richting Apeldoorn
- Uitstappen bij Doelenstraat, Ede
- Lopen over de Arhemseweg en het spoor oversteken
- Rechtsaf op Telefoonweg daarna eerste rechtsaf Kuiperplein
Vanaf Station Ede/Wageningen
Bus 5: Richting Station De Klomp
- Uitstappen bij Station Ede Centrum
- Lopen langs de Telefoonweg richting de grote parkeerplaats; Kuiperplein
Vanaf Station Ede/Wageningen
Valleilijn Stoptrein: Richting Amersfoort
- Uitstappen bij Station Ede Centrum
- Lopen langs de Telefoonweg richting de grote parkeerplaats; Kuiperplein
In Ede Centrum vind je twee hotels op loopafstand van ons, namelijk:
- Hotel de Bosrand
- Hotel de Paasberg

Ook vind je kamers in Ede via Airbnb