Gezocht: Rock&Roll Stormtroopers

Het saaie voorwerk is gedaan; we hebben heel veel vergaderd in tl-verlichtte ruimtes en ervoor gezorgd dat ons hoofdkwartier een feit werd. En dat is gelukt! Nu is het tijd voor de volgende fase en zijn jullie aan zet.

Kom je uit Ede of omgeving? Ben je tussen de 16 en 26 jaar oud? Vind je het leuk om nieuwe mensen met dezelfde interesses te leren kennen? Mail ons dan door het contactformulier onderaan deze pagina te gebruiken óf stuur een e-mail naar info@popcultuurede.nl en wij mailen je snel terug voor een afspraak.

Wat valt er te doen?
Het team van 'Poppodium Ede' bestaat uit drie parttimers en daarnaast een flinke portie locals die, net als wij, een groot hart hebben voor muziek en (pop)cultuur. Samen bouwen we aan popcultuur binnen Ede en organiseren we het hele jaar vette evenementen, festivals.

Samen vormen we de 'Poppodium Crew'. Een gezellige groep waarbij (bijna) niets moet en alles kan. We vragen van onze crewmembers/crewleden dat ze iedere maand minimaal 4 uur meehelpen met een van onze evenementen.

De volgende functies zijn beschikbaar:

  • Horeca (bardiensten);

  • Techniek (licht en geluid);

  • Grafisch Vormgevers en andere creatievelingen

  • Managers (voor op en om het podium heen)

  • Koks (#omnomnom);

  • Sfeerbeheer (omgaan met bezoekers tijdens een evenement);

  • Organisatie (helpen met het voorbereiden en de uitvoering van evenementen);

  • Allrounder (gewoon helpen waar en wanneer het kan)


Heb je nog geen ervaring? Of weet je niet wat bij jou past? Geen probleem! Wij helpen je graag mee om te kijken wat er bij jou past en geven jou de gelegenheid om te ontdekken waar jouw skills het beste tot hun recht komen. Wel verwachten we van jou dat je gemotiveerd bent en het leuk vind om met anderen samen te werken.

Leuk, maar wat heb ik daar aan?
Bij ons werken veel jongeren die het vooral leuk en gezellig vinden om in ons team te werken. Bij ons kan je nieuwe mensen leren kennen en je thuis gaan voelen op een plek die volop in ontwikkeling is. Daar wil je bij zijn!

Ook delen we allemaal dezelfde liefde; we vinden belangrijk dat er in Ede meer voor jongeren gebeurt. Bij ons is er plek om te experimenteren en jezelf te laten groeien als persoon. Dat klinkt misschien een beetje vaag, maar je kan bij ons dingen leren en cursussen volgen waar je de rest van je leven, nog veel aan kan hebben. Meer weten? Kom een keer langs en we beantwoorden al je vragen.

Tof! Stuur ons dan een bericht met het contactformulier onderaan deze pagina of mail ons op info@popcultuurede.nl, dan nodigen wij je uit om een kijkje te nemen in ons pand en beter kennis te maken. Maar pas op, "it's a trap! Want voordat je het weet loop je over het podium heen, sta je tussen de artiesten of help jij mee om muurtjes in Ede te pimpen tot ware kunstwerken. Zeg niet dat we je niet hebben gewaarschuwd, Rock&Roll status gegarandeerd!


Contactformulier


Versturen

Contactinformatie


Popcultuur Ede

Kuiperplein 31

6713 AX Ede

Nederland


E-mail algemeen: info@popcultuurede.nl


E-mail direct: xander@strikebackevents.com / stephan@strikebackevents.com

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00 - 16:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Het Poppodium Ede is nog niet dagelijks geopend. Op dit moment werken we achter de schermen keihard aan de verbouwing. Houd onze website en social media in de gaten om bij te houden wanneer wij open gaan!
Cafetaria / Bar
Binnenkort is er meer informatie beschikbaar!
Terras / Buitenpodium
Binnenkort is er meer informatie beschikbaar!
Meer informatie volgt binnenkort!
Het ‘Centrum voor Popcultuur’ vind je in hartje Ede Centrum aan het Kuiperplein (nr.31). Op 5 minuten loopafstand van station Ede Centrum en met voldoende parkeerplek voor de deur is het goed bereikbaar. Parkeren is gratis na 18:00 uur in de avond, op zondag en tijdens feestdagen.
P: Kuiperplein, Ede
ma-za 07:00-18:00: € 1,76 /u
Maximaal dagtarief: € 4,00
Vanaf Station Ede/Wageningen
Bus 2: Richting Veldhuizen via Centrum
Bus 107: Richting Putten
Bus 108: Richting Apeldoorn
- Uitstappen bij Doelenstraat, Ede
- Lopen over de Arhemseweg en het spoor oversteken
- Rechtsaf op Telefoonweg daarna eerste rechtsaf Kuiperplein
Vanaf Station Ede/Wageningen
Bus 5: Richting Station De Klomp
- Uitstappen bij Station Ede Centrum
- Lopen langs de Telefoonweg richting de grote parkeerplaats; Kuiperplein
Vanaf Station Ede/Wageningen
Valleilijn Stoptrein: Richting Amersfoort
- Uitstappen bij Station Ede Centrum
- Lopen langs de Telefoonweg richting de grote parkeerplaats; Kuiperplein
In Ede Centrum vind je twee hotels op loopafstand van ons, namelijk:
- Hotel de Bosrand
- Hotel de Paasberg

Ook vind je kamers in Ede via Airbnb